Mâine îi spun telefonului meu „Cha-Cha-Cha ceau!”

Prin Cluj, lumea se salută cu „servus” şi „szia”, cu variaţiunea „no, servus”. În Timişoara, toată lumea zice „ceau”. Nu italienescul „ciao”, ci un fel de „ciau”, aşa cum şi cafeaua este „cafia”.

Mie „ceau” mi se pare potrivit numai pentru prietenii apropiaţi şi în general pentru persoanele mai tinere, de-aia poate m-aţi auzit sau văzut spunând „salut”. Ăsta e compromisul meu – nu zic nici „servus”, că nu mi se potriveşte deloc, nici „ceau”, decât foarte rar.

Şi după această lungă introducere aflaţi care-i treaba cu titlul, precum şi motivul pentru care am tot pus post scripturi cu „au mai rămas x zile” la sfârşitul articolelor, în ultima săptămână. De miercuri sunt cea-mai-fericita posesoare a unui telefon HTC ChaCha! Bine, dacă eram în Bucureşti, îl posedam şi pipăiam de astăzi, dar nu le poţi avea pe toate. Şi domiciliul într-un oraş ca Hunedoara, şi telefonul la care visez încă de când am aflat de existenţa lui… ar fi fost prea mult!

HTC ChaCha s-a lansat astăzi oficial, la Orange, şi costă între 49 şi 215 euro cu abonament [„la liber” nu e disponibil încă]. Eu m-am îndrăgostit de el la prima vedere, pentru că aduce cu actualul meu telefon, dar are – evident – multe lucruri în plus. În primul rând, sistemul de operare Android 2.3.3, pe care îl ştiu de la Sebi. Android is good! Apoi, ChaCha este singurul telefon mobil cu tastă dedicată pentru Facebook. Şi dacă suntem prieteni pe Facebook, aţi văzut că nu trece o zi fără ca eu să dau măcar un „like”, dacă nu 10 sau chiar 100. Sunt zile în care sunt mai prezentă pe FB decât pe propriu-mi blog; ce să fac dacă Mark Zuckerberg a gândit ceva mai frumos decât WordPress?

ChaCha are cameră foto de 5 MP, nici prea-prea, nici foarte-foarte, zic eu, încă una pentru video-call. Camera de 8 MP de la Desire HD-ul lui Sebi face poze foarte faine, sper că ChaCha n-o să mă dezamăgească. Ce mi-i opt, ce mi-i cinci!

Alte detalii despre telefon puteţi afla de pe site-ul Orange. Atenţie, că acum vine bomba!

Puteţi câştiga o sexoşenie de telefon HTC ChaCha mai simplu decât v-aţi imaginat! Lăsaţi-mi un comentariu în care să-mi povestiţi despre situaţia cea mai neaşteptată în care aţi postat ceva pe Facebook sau o situaţie în care aţi avut nevoie de acces rapid la Facebook. Da, atât!

Aveţi timp până pe 7 iulie, la ora 12:00 trecute fix. După ora 12, eu aleg câştigătorul – comentariul care mi-a plăcut cel mai mult [probabil că acela care mă va face să râd – şi nu mă refer la râs din taste, ci râs adevărat şi sănătos, aşa cum râd ori de câte ori intru la Groparu, de exemplu] şi îl premiez cu un HTC ChaCha.

152 thoughts on “Mâine îi spun telefonului meu „Cha-Cha-Cha ceau!””

  1. cea mai neasteptat era cand eu acum doi ani am picat la bac la romana scris,si cea mai asteptat era ca am reusit la mate,cea mai mare supriza pt mine,din pacate. facebook-ul este cel mai tare seit de socializare mi-ar placea sa castig si eu un telefon dinasta frumos mi-ar placea foarte sincer

  2. Cea mai mare nevoie de conexiune si acces rapid pe Facebook a fost cand eram in toiul unei sedinte cu actionarii si a trebui sa-mi anunt GM-ul care imi era si prieten, ca va fii dat afara daca nu se prezinta la acea sedinta imediat! Astfel am ajutat pe cineva drag sa ias dintr-o situatie grea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.