Momente intense

Poate că oamenii… normali au altfel de poveşti despre momentele cele mai intese trăite de ei, momente care le-au schimbat gustul unei zile. În ce mă priveşte, pot spune cu mâna pe inimă că momentele cele mai intense din viaţa mea sunt cele dinaintea şi din timpul şedinţelor cu şefa mea.

Să nu credeţi că şefa eo scârbă care taie şi spânzură! Este o femeie puternică şi hotărâtă, o adevărată mână de fier, dar în acelaşi timp un om rezonabil şi mai ales inteligent. Şi totuşi, de fiecare dată când îşi anunţă prezenţa la birou, eu mă simt de parcă aş fi înaintea unui examen.

Nu-mi pot explica de ce mă intimidează în felul în care o face – dacă m-ar da afară, n-ar fi chiar sfârşitul lumii, la urma urmei, am mai bine de trei ani la actualul loc de muncă, adică un record absolut.

Din fericire, după fiecare şedinţă, mai lungă sau mai scurtă, răsuflu uşurată şi-mi spun: „Hai, că n-a fost aşa de greu”. La fel cum făceam după fiecare teză sau examen, în tinereţe. Dar aşa sunt eu, mai prăpăstioasă, îmi fac griji fără să fie cazul, ca apoi tensiunea arterială să-şi revină la normal.

Bineînţeles că şefa mea nu ştie [încă] cât de mare mi-e morcovul – fără motiv! – atunci când o ştiu pe aproape. Şi nici n-aş şti să-i explic de ce mă simt aşa.

Tu ce momente intense trăieşti sau ai trăit şi când? Spune-ţi povestea pe coffeechat.ro/momente-intense şi poţi câştiga unul dintre cele 10 camere foto Nikon S3000 sau un pachet de cafea.

7 thoughts on “Momente intense”

  1. Mno, mi-am cumparat si io cafea cu …momente intense (daca n-am fost atenta la articol:tu promovai concursul).
    Concluzie: raman la cafeaua-cafea, fara „momente”, ca nu mi-a prea placut „Intensitatea Sa” (ori nu stiu io s-o prepar, ca si asta-i posibil).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.