Muzeul GSM, oldies but goldies

S-a lansat MuzeulGSM.ro, unde poţi să te lauzi cu telefonul tău mobil vechi. Eu nu mai am prima “iubire”, un Alcatel One Touch Easy verde şi tare simpatic, pentru că a cam murit şi cred că l-am aruncat. A doua mare iubire a fost Nokia 5110, tot verde… nici ăla nu mai ştiu pe unde e.

Acum am Nokia 1101, pentru unii o fi “piesă de muzeu”, dar pentru mine este cel mai bun telefon din lume. Şi mai am un Nokia model nedefinit 3100, tare simpăticuţ, pentru că-i mic şi sună tare.

Telefoane de fiţe nu am avut, în afara unui Nokia 6600, la care am renunţat pentru că era prea mare. Consider că telefoanele trebuie să fie telefoane, să îndeplinească funcţiile de bază şi atât. Dacă vreau să ascult muzică, am un MP3 player, dacă vreau să fac poze, slavă Sebiului, am cu ce şi aşa mai departe.

Cine mai are telefoanele vechi pe-acasă poate să câştige, cu pozele lor, un HTC Touch Diamond pe MuzeulGSM.ro. Succes!

6 thoughts on “Muzeul GSM, oldies but goldies”

  1. Alcatel OTE a fost și primul meu telefon. Cu cartelă prepay, evident, nu aveam bani de abonament. Oricum, după ce am pierdut un telefon de fițe și mi s-a furat înca unul, de semi-fițe, nu văd telefoanele ca o investoție. Am un NOKIA (nu știu modelul, primit gratis de la Orange, pentru extinderea abonamentului). E pentru vorbit și e bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.