Omul care a luat lumea la pas

Vasluianul Mihai Tufă are 26 de ani şi, de aproape 10 luni, a luat lumea la pas. Adică a început un tur al lumii pe jos, singurul companion fiindu-i aparatul foto, cu ajutorul căruia imortalizează peisaje, oameni, clădiri. Are de gând să parcurgă 100.000 de kilometri şi spune că toată tărăşenia îi va lua cam şapte-opt ani, dar nu se grăbeşte. 


Foto: The World Photo Tour

Mie mi se pare extraordinar ceea ce face Mihai. L-am cunoscut la petrecerea Webstock, după mai multe pahare de vodka orange, aşa că mă bucur că am reuşit să ţin minte ce să caut pe Google ca să dau de blogul lui. Dacă vă plac aventurierii şi v-am făcut curioşi, îi puteţi citi povestea pe The World Photo Tour.

9 thoughts on “Omul care a luat lumea la pas”

 1. Pfff, îţi trebuie puţin curaj şi puţină nebunie. Oricum, eu sper să îşi atingă obiectivul şi să se audă de el peste tot în lume. Ceea ce face e cu adevărat remarcabil.

 2. E incredibil ce face, sunt sigura ca este cea mai frumoasa perioada din viata lui. Mai stiam cativa oameni care au facut ceva degenu asta dar mi se pare ca Mihai are cel mai lung traseu.

  Nu pot insa sa nu ma intreb ce va face dupa aceasta experienta, e cam greu sa te reintegrezi in societate dupa asa ceva.

   1. @Denisa: Acum ca-i tanar sunt sigur ca nu-l preocupa, problema e ca nu ramai mereu tanar si frumos.

    Dupa o varsta te lasa oasele, ai nevoie de medicamente si incepi sa-ti pui problema de pensie (asta sau esti boem pana la capat).

    Ti-am zis, sunt multi care au facut asta (majoritatea fiind plecati intre 1 si 3 ani), unii au ajuns ziaristi altii au ajuns la spitalul de nebuni.

    Nu ma intelege gresit, nu vreau sa denigrez sub nicio forma ce face omul asta, e mai multe decat admirabil. Insa imi este si putin frica pentru el, nu ca ar pati ceva pe drum ci ca s-ar putea ca drumul in sine sa-l duca prea departe de realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.