Pentru tot ce primim, vă mu… im!

Cele două machete de mai jos au fost realizate de Next Advertising, în cadrul campaniei Salvaţi Delta: Fără plastic ar fi fantastic.

Cum, însă, mitocanilor care aruncă plastic în natură le dai degeaba mesaje emoţionale cu salvarea planetei, cei de la Next au hotărât să le spună de la obraz cât de mitocani sunt dacă fac acest lucru. „Aşa, poate, campaniile noastre nu vor mai trece neobservate”, crede Andrei Chirica, PR Booster la Next Advertising.

Ta-daa!

va muim1

va muim2

Şi un link: SalvaţiDelta.ro

17 thoughts on “Pentru tot ce primim, vă mu… im!”

  1. Foarte frumoase machetele, dar nu cred ca vor avea efectul scontat… :( …doar e Romania! :( Ar trebui puse mai multe tomberoane si ar trebui date amenzi usturatoare de la 50 lei pentru un chistoc. Da` amenda sa fie cu chitanta si iti sp[un eu dupa 2-3 amenzi nu-ti mai arde sa arunci, pe jos, chistocul.

  2. bun mesaj. eu indif. unde as fi prefer sa car in geanta, buzunar sau mana orice ambalaj decat sa`l arunc pe jos, dc nu vad nici o pubela.
    la iarba verde iei cateva pungi mari unde arunci tot, bagi in portbagaj si arunci acasa la ghena. e trist ca unele lucruri care sunt elementare pt. noi sunt complet ignorate de nesimtitii care nu strang gunoiul dupa ei in natura ca nu e cool.

  3. Problema nu numai la noi in romania este dar din pacate la noi e dezastru. Acu un an am avut un bun prieten din germania in vizita, la o discutie despre frumusetiile din judetul hunedoara imi spune ‘ce bine ar fi daca s-ar gasi saci de unica folosinta prin parcuri sau locuri frecventate de turisti ca el unu ar mai aduna din mizerie, la care raspunsul meu a fost sincer ‘chiar daca ar fi, ar veni romanul nostru si ar lua tot ca e bun si la el prin ograda’. Ca si o idee va trece mult timp pana vom baga in cap unele lucruri si ne vom civiliza mai mult. Sry pt postul lung ;)

  4. Le-am cautat in zadar (poate n-am nici prea multa rabdare) pe SalvatiDelta.ro, asa ca o sa fur unul de la tine. Poate ca, precum in cazul domnului Brylu, nu o sa te superi.
    Altfel initiativa este grozava, posterele reusite foc!

  5. eu le’as pune pe toate zidurile, pe toate blocurile…oriunde se poate :D ar trebui sa fie facute postere asemanatoare si pentru paduri, rauri etc. si bineinteles si o amenda usturatoare :)

  6. Pingback: razeioana » Salvati Delta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.