Pufuleţii ME GUSTA

Pentru unii dintre noi, pufuleţii sunt o reminiscenţă a comunismului: mălai expandat, numai bun de umplut stomacul, ca să ţină de foame. Împreună cu ciocolata Rom şi biscuiţii Eugenia, pufuleţii simpli sunt printre puţinele „branduri” care ne-au rămas din „Epoca de Aur”.

Într-o zi, tata a venit acasă încărcat cu pungi de pufuleţi Gusto.
– De unde i-ai luat?, îl întreb.
– De la Penny Market.
– Da’ cum de te-ai dus tu singur la cumpărături?
– Păi am vrut să-mi iau pufuleţi.

Ştiam că-i plac pufuleţii, dar nu ştiam că-i plac atât de mult încât să meargă într-un supermarket ca să-i cumpere [când trebuie să mergem la cumpărături, ar fi în stare să ne plătească numai să nu-l târâm după noi]. Astăzi am atentat la ultima pungă de pufuleţi din casă, iar când a venit tata de la muncă, i-am spus: „Să ştii că ţi-am mâncat ultima pungă de pufuleţi”. Pfff, ce privire mi-a aruncat! [glumea, bineînţeles!] 

Acum câţiva ani, un prieten pe care-l vizitam în Austria ne-a rugat să-i ducem două lucruri din România: pufuleţi şi muştar de Tecuci. Doi saci de pufuleţi i-am dus şi în câteva zile plângea că i s-au terminat, pentru că a trebuit să-i împartă cu ceilalţi cinci români din oraşul austriac în care locuia.

Îmi plac pufuleţii Gusto în primul rând pentru că-mi amintesc de copilărie, dar şi pentru că sunt buni, au blog şi ne încurajează să fim optimişti.

Me gusta! :D

11 thoughts on “Pufuleţii ME GUSTA”

  1. Pufuletii sunt neaparat inclusi daca e cazul sa fie trimis vreun pachet incoace.Ultima data a fost de Craciun. Ei si semintele de floarea soarelui decojite.Copiii asta cer de la bunica,cati copii danezi or manca asa ceva? :))
    Regula este insa sa scrie pe punga ca sunt pufuleti din malai nemodificat genetic ;)

    Eugenia insa mi-am luat in vara, nu mai are acelasi gust, nici acelasi aspect si e plina de E-uri.Ciocolata cu rom la fel.Mustarul de Tecuci insa imi place si mie.

  2. pufuletii sunt cel mai bun lucru inventat de romani! :))) (sper ca ei l-au inventat). dar sa stii ca la gust sunt mult mai buni pufuletii de la star, au si varietate mai mare (daca te plictisesti de aia clasici), dar mie aia simpli de la star chiar imi amintesc de gustul copilariei. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.