Relaxare de iunie

Dacă tot am intrat în „concediu” forțat, am mers la țară, ca să nu mai pățesc ce-am pățit sâmbăta anterioară și să mă relaxez cu cântec de păsărele și nu de ciori.

Pentru că am norocul să am bunica și părinții într-un sat #cudetoate, pot lua pește proaspăt [chiar viu] de la una dintre cele trei păstrăvării, pot lua brânză de oaie&capră direct de la stână sau pot să mănânc chestii culese direct din grădină. Ceea ce am și făcut.

apus copy buburuza copy copy

bot copy

caramizi copy

cirese dulci si cirese amare copy

oi si capre la stana

cirese fefedulci copy

coltul meu de rai 1

coltul meu de rai 3

crocsi la pamantfrunze de vinete cu tepi

labute copy copy

lemne

sebi in cires copy

verde de iunie copy

M-am întors acasă la aceste comentarii lăsate, cel mai probabil, de iubiți foști colegi din presă. Știu că nu m-au înghițit de când au aflat că eu eram Chioru’ Corectoru’, dar nu știam că nu mă înghit nici acum, când sunt liberă de contract. Noi să fim sănătoși și copiii să aibă ce mânca, sau cum era vorba aia.

stefan

4 thoughts on “Relaxare de iunie”

  1. Mangaierea oricarui concediu placut este urmata de palma vietii de zi cu zi.
    Uitandu-ma la pozele tale parca simteam adierea vantului aromat de la „tara”, pacat ca a trebuit sa te intorci la „civilizatie”

  2. Denisa draga, nu uita ca ai o prietena la Firenze, care te asteapta cu bratele deschise …. (asta cand ai sa te saturi de stat in „paradis”) ! Dar sa nu te speri
    ..Din pacate „ciorile ” au ajuns si aici…din pacate se spala in fantanile arteziene si defecheaza prin parcari ..

  3. Am un amic care isi regenereaza fortele mergand cat de des este posibil la casuta lui de la tara. Nu este cine stie ce lux, iar acolo este ocupat cu tot felul de activitati gospodaresti, insa la intoarcere este cu totul alt om, mult mai relaxat, se observa imediat. Relaxeaza-te si bucura-te de natura si ignora tot ce este neplacut.
    OffTopic: Nu inteleg cum ai putut sa faci o asemenea greseala si sa nu te mariti cu Sexosu, un personaj deosebit de inteligent, chipes, harnic, sensibil si putred de bogat, posesor al unui limbaj elevat, al unor gusturi rafinate si pe deasupra si bine dotat. Un personaj unic, adorat de milioane de oameni din intreaga lume!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.