Ghe-O Rescue – Hummer-ul românesc

Ghe-O RescuePoate că sunt influenţată de discuţiile avute în ultimele zile cu oameni de afaceri care încă mai produc ceva în România, aşa că simt că trebuie să laud Ghe-O Rescue, un fel de Hummer românesc. Sau Gheorghe, că sună într-un mare fel.

Am văzut prezentarea de mai jos la Criserb, iar iniţial am crezut că-i o glumă, poate un prototip construit de Vofafone; apoi m-am lămurit că e pe bune: Ghe-O Motors [un nume cât se poate de românesc!] este o firmă reală, maşinile pe care le propun ei sunt şi ele reale, doar că deocamdată sunt prototipuri, iar de la prototip până la produs în serie este o distanţă care se măsoară în timp, bani şi, uneori, diferenţe de design. Că n-am prea văzut prototipuri de maşini care să fie produse în serie fără să li se aducă vreo modificare. 

Sper ca firma din Bucureşti să reuşească să producă „Hummer-ul românesc”, să exportăm Gheorghele în toată lumea şi să ne fie bine. Şi mai sper să nu-l văd pe şoselele patriei, condus de vreun „demnitar” grăbit sau de vreun cocalar care a descoperit că e mai tare decât „beamveul” lui.

3 thoughts on “Ghe-O Rescue – Hummer-ul românesc”

  1. Cu asta nu prea ai cum sa te grabesti. :)
    Nu cred ca prinde mai mult de 120 la cele 5 tone pe care le are. E un fel de Hummer H1 la dimensiuni.
    Iti dai seama ca asta, un tir sau un tanc sunt vehiculele perfecte pentru drumurile din Romania in cazul in care ai copii si vrei sa-i protejezi? :D

  2. Oameni minunati care au aratat ca valoarea stiintei romanaesti poate sa concureze cu orice tara ,desi acei oameni nu au fost ajutati Mult respect pentru ei ,felicitari ,sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.