Retrospectiva foto a anului trecut: pe unde am fost, ce-am văzut și ce-am făcut în 2011

De două zile lucrez la articolul ăsta, e foarte lung, așa că dacă nu aveți timp, lăsați-l pe mai târziu; sunt prea multe poze și e păcat să nu le savurați pe toate, mai ales că au fost handpicked. :D

Apropo, dacă nu le-ați văzut pe cele din 2010, le găsiți aici [click, click!]. Sunt 100 și ceva de poze, dar eu zic că merită să le vedeți.

Atenţie! Dacă nu vă apar pozele, încercaţi cu refresh [F5, iar dacă nu, Ctrl+F5 :-?? ]. Sunt 260 şi ceva de imagini, mi-ar fi luat o săptămână să le embeduiesc individual în articol şi eu de luni încep munca… :)

Ianuarie

Am început anul în Fischer’s, barul meu preferat din Deva. Am cochetat apoi cu ideea de a-mi face părul creţ distruge părul, m-am întâlnit cu Delia, fostă colegă de liceu şi bună prietenă în urmă cu nişte ani, am făcut sute de poze cu Gabi, copilul vecinilor, am constatat că paginile de ziar nu se fac singure şi am pozat zăpada din Hunedoara. Doar evenimente offline, după cum constatăm.

Februarie

Mufică a călătorit mai mult decât mine toată viaţa lui, iar excursia pe care a făcut-o în februarie „până în California” mi-a pus capac. L-am pedepsit şi câteva zile nu l-am mai scos din casă. Vecina mea, Dana, a câştigat o excursie până aici, aproape, în California, la Marele Canion şi-o ţâră prin Las Vegas, aşa că am rugat-o să-l ia şi pe Mufică şi să-i arate lumea mare. S-a întors cu o mulţime de poze pe care nu le-am pus la momentul respectiv pe blog, dar mai bine mai târziu decât mai devreme, sau cum era vorba aia?

Noi am stat mai mult pe acasă, ocazie numai bună pentru Sebi să gătească tot felul de bunătăţi.

Martie

În martie a fost rândul meu să mă plimb: echipa Redescoperă România m-a cules de la Hunedoara şi m-a plimbat până la Târgovişte. Inutil să spun că a fost o experienţă de neuitat şi că am avut nevoie de vreo două săptămâni doar ca să-mi revin, atât am fost de obosită!

Am mers, apoi, la RoBlogFest, l-am scos pe Mufică de la naftalină, am trecut pe la Peleş şi i-am cumpărat colegului Remus nişte pastile de MemoPlus. După aproape un an vă pot spune că nu i-au fost de folos, e la fel de uituc. Sau poate că a uitat să le ia?!

Aprilie

Aprilie a însemnat un drum până la Arad, Nescafé Dolce Gusto a intrat în viaţa şi bucătăria mea, am dat o fugă până la Timişoara, am descoperit tehnica şerveţelului, am băut bere Terapia şi am dat peste un afiş făcut de mine pe un stâlp din oraş.

Mai

Luna mai a însemnat întâlnirea de 10 ani de la terminarea liceului. Nu am scris atunci pe blog pentru că mi-era teamă că o să încep să-i „bârfesc” pe foştii colegi şi ei mi-ar fi citit blogul. Glumesc. Pur şi simplu, mi s-a părut o chestie prea personală ca să o menţionez pe blog. Dar cum blogul ăsta e unul personal, ta-daa, iată pozele. Povestea nu v-o mai spun, că e tristă, fără Dirigu’ a fost un fel de… parastas de 10 ani. Odihneşte-te în pace, Sorin Suciu. Mori liniştit, liceule, cimitir al tinereţii mele.

Pe de altă parte, luna mai a însemnat căsătoria celei mai bune prietene ale mele, Dana. Ăsta a fost un eveniment fain.

Tot în mai vă arătam cum îmi usuc eu – eficient! – rufele. În balcon, nu pun hainele direct pe sârme, ci pe umeraşe. Astfel, ocupă mai puţin spaţiu şi nici nu se şifonează de la sârmă.

Iunie

Luna iunie a însemnat, în primul rând, concertul Scorpions de la Bucureşti. Încă mai simt un gol în stomac de fiecare dată când ascult Scorpions. And the spirit of rock will never die!

Tot în iunie, am sărbătorit-o pe mama, am schimbat maşina de spălat [Sebi, nu eu, deci noi!], am fost la Covasna împreună cu Gaben, Bogdan Beşliu şi DeCe, la invitaţia celor de la Microsoft România, am fost la un bootcamp la Rimetea, în judeţul Alba, la invitaţia Sandei de la New Chance şi a lui Adi Hădean, am alergat de nebuni prin Sibiu, la Tag the Flag, invitaţi de Tudor „CeMerită” Popa… a fost o lună nebună, vă spun.

Iulie

O altă lună nebună: mai întâi, Brylu m-a invitat prin Sibiul lui, care pentru două zile a fost şi al meu. Acum, că m-am uitat la poze, nu mai sunt atât de convinsă că Timişoara şi Cluj sunt cele mai faine oraşe din ţară, iar Sibiul e pe locul al doilea. Cred că tocmai l-am urcat pe locul I, iar atunci când voi fi întreabată care-i cel mai mişto oraş din România, voi răspunde: Cluj, Sibiu şi Timişoara. Le-am aranjat în ordine alfabetică, pentru că nu ştiu în ce ordine să le pun!

De la Sibiu, Chinezu m-a dus la Bucureşti, unde mi-am întâlnit soţul – care plecase de ceva timp cu „sorcova” prin ţară -, iar apoi am participat la cel mai important eveniment din viaţa mea. :D OK, unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa mea: concertul Bon Jovi de la Bucureşti. Aaaatââât!!! Mii de mulţumiri, încă o dată, Ciuc & McCann PR!

Aici cred că am încurcat puţin pozele, că văd că am pus şi unele de la Cluj Brands Tour. Nu-i bai, important e că au fost făcute în 2011. :P Tot în iulie… I did the ChaCha dance!

August

August, cunoscută şi ca luna în care mi-am luat concediu ca să muncesc mai mult. :-< Pentru bani de şcoala de şoferi. Pe care n-am mai făcut-o. Poate anul ăsta...! În august, fiind foarte ocupată, m-am învârtit mai mult în jurul casei", adică prin judeţ. Oricum al meu soţ era plecat să redescopere România pe două roţi, aşa că n-aveam ce face. N-am "colindat" mai departe de satul în care stau ai mei vara. Oricum, viaţa la ţară într-o lună de vară este extraordinară! :)) Într-una dintre poze puteţi vedea neonul verde care luminează [verde, cum altfel?!] bucătăria noastră portocalie. Ne-am chiorât aşa câteva zile, din cauză că nu am citit cu atenţie eticheta.

Septembrie

Şi dacă iunie şi iulie au fost luni nebune, să vedeţi cum a fost septembrie! Eveniment după eveniment după eveniment! Doggy Bag, Cluj Brands Tour, Prin Bucureştiul meu, Webstock… n-am stat o clipă şi zău că nu-mi pare rău! Pentru că am fost mai mult pe drumuri, de zacuscă s-au ocupat ai mei. Anul ăsta poate reuşesc să contribui şi eu mai mult decât cu mâncatu’.

Octombrie

Cunoscută şi ca „luna mea”, octombrie mi i-a adus încă o dată pe Scorpions în România; de data asta la Cluj, la inaugurarea Cluj Arena. Din păcate, a fost şi pentru ultima dată când i-am văzut, pentru că ăsta chiar a fost ultimul lor concert în România. Ever. :(

În octombrie m-am jucat cu frunzele, m-am bucurat de culorile toamnei, de ploaie, am făcut baie la Felix, am trecut pe la Lactobarul din Oradea şi l-am însoţit pe Sebi la Biz SMS în Timişoara. Am ratat, din păcate, Toamna Orădeană.

Spre sfârşitul lunii, am fost la Sâmbăta de Sus, pentru un chef de pomină împreună cu mai toţi oamenii care au participat la excursiile Redescoperă România. Epic!

Noiembrie

Believe it or not, din noiembrie am „strâns” o singură poză, cu Sebi pregătind portocalele pentru o delicioasă dulceaţă din coji de portocale.

Decembrie

Ultima lună din an a adus, din nou, multe drumuri: am început-o la Pârâul Rece, unde am participat la Biz Social Media Snow Camp. De aici am o poveste să vă spun, dar tot uit s-o scriu. În viitorul apropiat, promit!

Am primit o groază de cadouri [mulţumesc, încă o dată!], am ajutat nişte fete amărâte [tot vouă trebuie să vă mulţumesc!], am „dat o fugă” până la Iaşi şi am încheiat anul cu un chef de pomină, de trei zile şi trei nopţi, în compania unora dintre cei mai faini oameni din online-ul românesc: familiile Gaben şi TVdece. La Baia Mare! Nici Adi Hădean şi Raluca lui n-au scăpat de noi, pentru că ne-au găzduit pentru o noapte la Cluj.

Urmează 2012!

Cam ăsta a fost anul meu. Am început să scormonesc prin folderele cu poze gândindu-mă că nici n-o să am ce pune pe blog, pentru că, ziceam eu, „anul ăsta n-am fost niciunde!”. Mda, numai la Sibiu, Cluj, Timişoara, Arad, Bucureşti, Baia Mare, Rimetea, Pârâul Rece, Sâmbăta de Sus…

6 thoughts on “Retrospectiva foto a anului trecut: pe unde am fost, ce-am văzut și ce-am făcut în 2011”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.