Vizită în HD 2015: tot mai bine

Așa ne-a spus Veve, care a participat și la edițiile anterioare: „Asta e cea mai reușită ediție”. Iar noi suntem  bucuroși că primim astfel de reacții. Ne motivează să facem mai multe evenimente, mai bine, cu și mai multe surprize.

Cred că toți bloggerii care au participat la ediția din mai 2015 ne-au spus câte ceva de bine. Și nu le-am cerut feedback, majoritatea au făcut-o din proprie inițiativă.

De ce nu scriu organizatorii de evenimente pe bloguri v-am mai spus: de obicei, pentru că-s rupţi de oboseală. Pentru că ei nu au chiar acelaşi program ca şi invitaţii, ci întotdeauna fac ceva în plus. Şi să nu credeţi că bloggerii care participă la infotripuri de genul Vizită în HD sunt foarte relaxaţi. Poate că „din afară” aşa se vede, că o mulţime de 15-20-30 de oameni se plimbă dintr-un loc în altul şi pişcotăreşte

De fapt, oamenii ăia sunt treziţi de cele mai multe ori cu noaptea în cap, trebuie să fie cu toţii prezenţi la autocar / maşini la o oră stabilită de cu seară, iar pe parcursul zilelor petrecute în „excursie” trebuie să-şi ia notiţe sau să înregistreze sau să ţină minte, să facă poze, să pună întrebări dacă n-au înţeles ceva, să fie pe fază, să posteze una-alta pe Facebook, Instagram, Twitter ş.a.m.d.. Seara, când oamenii normali ies la terase ori se duc la culcare, bloggerii stau să selecteze poze pe care să le urce pe Facebook / Instagram / bloguri, eventual să scrie un articol etc. Şi ar fi bine să mai şi socializeze cu ceilalţi bloggeri şi cu organizatorii, ca să nu se spună despre ei că-s antisociali.

Când să le facă pe toate? Păi… îşi mai fură din timpul de somn. Iar când e gata evenimentul, bloggeri pleacă înapoi la căşile lor. Ore de condus, uneori foarte multe ore de condus, după un weekend obositor. Şi luni, mulţi dintre ei trebuie să meargă la job, proaspeţi ca o reclamă la balsam de rufe, şi să dea randament. Nu mai pare atât de simplu, nu-i aşa?

Cu această ocazie, vreau să le mulţumesc încă o dată celor care au venit în Vizită în HD: Gigi Ţepuş, Alex Damian şi Vaca VerdeRoxana, Petra şi Alex Farca, Daniel Mitre, Tudor Popa, Diana Ribana, Cristian Florea, Brigitta Saszet, Vlad IlaşDiana şi Dani Slav, Simona Niculescu, Radu NiculescuAdriana Şandru, Adriana Lazăr, Mihai Brânda, Raul Nicolae Malea, Călin Male şi Irina Manole. Sper că n-am uitat pe nimeni, deşi la cât sunt de nedormită, n-ar fi de mirare şi deci îmi cer scuze anticipat şi preventiv!

Vizită în HD 2015 este un eveniment organizat de Denisa şi Sebastian Bârgău. Proiectul este sponsorizat de Fermele Ado, Gourmetgift, AquaSaraHotel Sarmis Deva, Aeroclubul Deva şi este susţinut de Primăria Oraşului Simeria şi Primăria Oraşului Deva.

Foto: Make things better, de la Shutterstock

5 thoughts on “Vizită în HD 2015: tot mai bine”

  1. Ahaaaaaaaaaaaaaaaaa, acum am priceput și eu cât mi-a fost de greu! Și mai ales de ce! :)
    A fost un eveniment organizat excelent, cu un program extrem de încărcat/variat, care a inclus chiar și surpriza ediției: zbor cu planorul! Sunt bucuros că am cunoscut oameni noi și faini, sunt onorat de invitație și vă mulțumesc pentru frumosul week-end (prelungit!) petrecut împreună! :)

  2. Chiar și de la distanță pot să spun că această ediție a fost organizată mai bine ca cele la care am participat. Bravo, sunteți din ce în ce mai buni!

  3. Organizarea a fost extraordinara, se vede ca comunicati foarte bine! Ne-am simtit exatrordinar si ne imaginam cat de obositi erati voi, in special in ultima seara cand s-a stat la vorbe cu Don Baxter!
    Va pup si va urez succes in tot ceea ce faceti!

    Simona Moon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.