Seinfeld se întoarce!

Tocmai am aflat de la Sebi că Jerry Seinfeld, Julia Louis – Dreyfus, Jason Alexander şi Michael Richards vor apărea, alături de Larry David, în serialul Curb Your Enthusiasm, difuzat de HBO. Nu ştiu câte episoade va însemna “multi-episode arc”, eu sper să fie cât mai multe.

Cei patru actori se vor juca pe ei înşişi în Curb Your Enthusiasm.

Reuters

8 thoughts on “Seinfeld se întoarce!”

  1. Julia Louis – Dreyfus si Jason Alexander au mai aparut pana acum in cateva episoade din Curb Your Enthusiasm.

    Genial serialul. De-abia astept sa-i vad pe toti reuniti.

  2. N-am vazut nici un episod din serialul asta(la ”Curb…ma refer),dar cind o sa apara cei patru magnifici o sa ma uit cu siguranta…

  3. Elaine- sau mai bine spus actriţa care interpretează acest rol are acum un alt serial. Pe ProCinema dacă nu mă înşel. Este super tare, dar tot Seinfeld e tata lor…asta ca să nu mai zic de Cosmo Kramer care, după părerea mea, face toţi banii :D

  4. Am citit stirea asta intamplator acum cateva luni pe wikipedia pe pagina lui Larry David. Dar nu am inteles care e treaba cu Curb Your Enthusiasm si cum o sa se joace pe ei insisi (deci nu personajele din Seinfeld). Asteptam sa vedem :)

  5. Păi e simplu: serialul de la HBO (acum la HBO Comedy) a fost tradus în româneşte prin “Larry David, inamicul public nr. 1”, de aia nu recunoaşteţi titlul. Larry David e creatorul serialului Seinfeld. Serialul e despre cum a fost el creatorul serialului Seinfeld şi alte lucruri futile, deci despre nimic, lucru care a adus şi succesul lui “Seinfeld”. Încă din primele episoade au apărut actorii din “Seinfeld” care joacă, în serialul “Larry David…”, rolurile actorilor din “Seinfeld”.

    Aţi înţeles?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.