Seinfeld se întoarce!

Tocmai am aflat de la Sebi că Jerry Seinfeld, Julia Louis – Dreyfus, Jason Alexander şi Michael Richards vor apărea, alături de Larry David, în serialul Curb Your Enthusiasm, difuzat de HBO. Nu ştiu câte episoade va însemna „multi-episode arc”, eu sper să fie cât mai multe.

Cei patru actori se vor juca pe ei înşişi în Curb Your Enthusiasm.

Reuters

8 thoughts on “Seinfeld se întoarce!”

  1. Julia Louis – Dreyfus si Jason Alexander au mai aparut pana acum in cateva episoade din Curb Your Enthusiasm.

    Genial serialul. De-abia astept sa-i vad pe toti reuniti.

  2. Elaine- sau mai bine spus actriţa care interpretează acest rol are acum un alt serial. Pe ProCinema dacă nu mă înşel. Este super tare, dar tot Seinfeld e tata lor…asta ca să nu mai zic de Cosmo Kramer care, după părerea mea, face toţi banii :D

  3. Am citit stirea asta intamplator acum cateva luni pe wikipedia pe pagina lui Larry David. Dar nu am inteles care e treaba cu Curb Your Enthusiasm si cum o sa se joace pe ei insisi (deci nu personajele din Seinfeld). Asteptam sa vedem :)

  4. Păi e simplu: serialul de la HBO (acum la HBO Comedy) a fost tradus în româneşte prin „Larry David, inamicul public nr. 1”, de aia nu recunoaşteţi titlul. Larry David e creatorul serialului Seinfeld. Serialul e despre cum a fost el creatorul serialului Seinfeld şi alte lucruri futile, deci despre nimic, lucru care a adus şi succesul lui „Seinfeld”. Încă din primele episoade au apărut actorii din „Seinfeld” care joacă, în serialul „Larry David…”, rolurile actorilor din „Seinfeld”.

    Aţi înţeles?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.