Smartgifts.ro, cel mai consecvent magazin online

De câţiva ani buni, în fiecare marţi, exact la ora 2:00 AM, primesc câte un mail cu subiectul „Raport săptămânal Smartgifts.ro”. În. Fiecare. Marţi. De cinci ani!

Conţinutul mailului este, invariabil, următorul: 

Salut

Acesta este raportul saptamanal pentru contul tau de pe Smartgifts.ro

In acest moment, detii 0 modele si 0 produse pe platforma Smartgifts.ro. Esti mandrul proprietar al 1 magazin.
In ultima saptamana, au avut loc 0 tranzactii cu produsele tale, cu o valoare totala (fara transport) de lei. Tot in ultima saptamana, ai urcat 0 modele pe platforma Smartgifts.ro.

De la inscrierea ta pe platforma Smartgifts.ro, (2010-03-11) produsele create de tine au fost vizualizate in total de ori.De atunci, au avut loc 0 tranzactii cu produsele tale, cu o valoare totala (fara transport) de lei.

Iti multumim ca esti alaturi de noi.

Mi-am creat contul pe Smartgifts şi am „deschis” magazinul meu cu produse personalizate când afilierea era un lucru despre care nu se prea vorbea, pentru că nu ştia multă lume cu ce se mănâncă. Am încercat atunci să creez un produs personalizat, n-am reuşit – nu mai ştiu ce probleme tehnice am întâmpinat – şi m-am lăsat păgubaşă.

Şi în fiecare săptămână, în noaptea de luni spre marţi, când eu eram most likely la redacţie, primeam mailul cu subiectul şi conţinutul neschimbate de cinci ani. De la o vreme, mă ataşasem de acest newsletter. Nici nu ştiu dacă pot să explic de ce, era chestia aia absurdă, fără nici o logică, cu care mă obişnuisem de atâţia ani.

Seriale au început şi s-au sfârşit, oameni au murit, alţii s-au născut, iar eu am, cu Smartgifts.ro, aceeaşi relaţie „seacă”, neschimbată din 11 martie 2010: el îmi trimite newsletter-ul, eu îl deschid [naiba ştie de ce, doar nu ar avea cum să se modifice vreun parametru fără ca eu să fi umblat în cont] şi apoi îl şterg.

Aceeaşi relaţie ciudată am avut-o cu meteo.ro, care, culmea!, îmi trimitea în fiecare noapte, la ora 4, date despre vremea probabilă din oraşul meu. Măcar de la meteo.ro primeam ceva util, aflam dacă trebuie să mă îmbrac gros sau nu etc. De la Smartgifts ştiu că nu primesc nimic şi continui să deschid mailurile primite în fiecare marţi.

Asta a fost una dintre ciudăţeniile Denisei, dacă eraţi curioşi.

4 thoughts on “Smartgifts.ro, cel mai consecvent magazin online”

  1. Consecventa este de cele mai multe ori considerata o calitate. Cinci ani sunt totusi multi. Ai putea sa pui capat acestei relatii si sa incepi altele, cine stie, alte newslettere sau informari poate vor fi purtatoare de informatii mai bune si mai utile.

  2. Este o relatie saraca, dar totusi serioasa. 5 ani de zile. Faptul ca ei iti trimit acelasi status report de atata timp in mod regulat si ca tu il deschizi cu acelasi interes denota un respect reciproc cum rar mai intalnesti.
    Ce alte relatii mai avem in zilele astea pe care sa merite atata incredere?
    Citind articolul tau mi-a fugit un pic mintea la filmul „HER” :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.