„Sunt Victor şi am 14 ani. Am cancer…”

Nu cred că există om căruia să-i fie uşor să se uite la imaginile de mai jos. Sau dacă există, este rugat să închidă această pagină şi să nu mai vină pe-aici.

Aşa, dacă aţi rămas, urmăriţi-l până la capăt şi-apoi faceţi cum credeţi voi că e mai bine. Vă ia mai puţin de un minut să descărcaţi formularul 230 de pe site-ul www.salveazavieti.ro, să vă treceţi numele şi CNP-ul, să-l semnaţi iar apoi vă mai ia câteva minute să-l trimiteţi prin poştă sau curier la administraţia financiară de care aparţineţi. Nu e nevoie să ataşaţi vreo fişă fiscală şi nici să completaţi suma pe formular. Doar să vă treceţi numele, CNP-ul şi semnătura.

Oamenii de la „Salvează Vieţi” vor să strângă bani pentru oncologia pediatrică, dar în acelaşi timp vor să educe. Rata responsabilităţii sociale arată urât: doar 20% dintre cei care în 2010 ar fi putut redirecţiona 2% din impozitul pe venit au şi făcut o. Creşterea ratei responsabilităţii sociale la 50% ar însemna 178,5 milioane de lei (41,5 milioane de euro) redirectionaţi de la stat către ONG-uri care fac proiecte concrete.

3 thoughts on “„Sunt Victor şi am 14 ani. Am cancer…””

  1. Incepand cu luna iunie in cadrul cabinetului de psihoterapie Willing din Iasi vor avea loc intalniri saptamanale intre femeile care au fost diagnosticate cu cancer. Scopul acestor sedinte este acela de a spori increderea pacientelor in tratamentul medicamentos si de a-l sustine prin propriile forte interioare. Vom raspunde impreuna la intrebarea :”Ce fac eu insami pentru a ma vindeca de cancer?”. Puterea grupului va sustine fiecare persoana in parte. Avand alaturi oameni care trec prin aceleasi momente ca si tine iti demonstreaza ca nu esti singura si ca lucruri surprinzatoare si minunate ai atat de primit cat si de oferit.
    Psihoterapia de grup este mijlocul prin care te dezvolti si cresti folosind resursele celorlalti si daruind din experienta proprie. Este o pauza pe care ti-o iei pentru a te concentra mult mai intens asupra ta ca fiinta cu suflet si trairi unice. Este un prilej de a descoperi cum functionezi si cum poti controla durerea. Vei gasi prietene noi si calde,vei asculta povesti duioase si pline de speranta care dau un sens bogat vietii.
    Intalnirile grupului au loc in fiecare marti seara si dureaza doua ore. Pentru a te inscrie la urmatoarea sedinta de terapie de grup te invit sa ma contactezi telefonic la numerele 0758 51 20 43 sau 0771 30 96 34 sau prin e-mail la adresa office at willing.ro.
    Te asteptam cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.