Lucas Super Sandwich

Cele mai bune sandwich-uri din România se găsesc în Timişoara, în Piaţa Unirii, la Lucas Super Sandwich.

Robert mi-a spus secretul ăsta pe care timişorenii par să-l ţină pentru ei. :) Dacă ajungeţi pe acolo şi vă place mâncarea picantă, recomand sandwich-ul cu salam Paprika-Nădlac [fe fe iute!]. Cel mic e vreo 6,5 lei, iar cel mare, 9 lei. Face toţi banii, pentru Lucas m-aş muta în Timişoara!

Harta e aici. Şi au şi site: LucasSuperSandwich.ro. Şi cont pe Facebook, ba chiar şi blog.

14 thoughts on “Lucas Super Sandwich”

 1. E fain la Lucas dar in Timisoara de cativa ani exista Planet Fast-Food :) langa Cafe Colt, la 2 minute de Piata Unirii. Este gen SUBWAY-ul american .. totul natural, iti faci sanwdichul exact cum vrei tu ..ai la alegere o groaza de treburi :)

  La Planet Fast-Food sandwichurile sunt mult mai bune ca oriunde altundeva in Timisoara, mai bune si ca la Lucas :) Pacat ca Timisorenii din Online nu prea stiu de el.

  Cred ca Cristinei si Dianei le-a placut de 4sqday cand au mancat de la Planet :D

 2. Subscriu la ce-a spus @adleras, nici un sandwich nu se compara cu cele de la Planet Fast-Food.
  Obisnuiam sa mananc plescavita cand ajungeam prin Timisoara dar de cand am descoperit Planet-ul, gata cu „traditia” :)

 3. hopa, se vede ca n-am mai haladuit demult prin oras si ca nu ma mai indeletnicesc cu mancatul altundeva decat acasa… nu stiam nici eu de planet fast food.
  cat despre Lucas… am mai auzit si chestii nasoale despre el, iar cea mai nasoala chestie e atitudinea vanzatoarelor. e buna mancarea, insa grimasele si plictisul celor din spatele tejghelei nu prea te imbie sa mergi des pe-acolo…

 4. nu..cele mai bune sandwich-uri sunt in Petrosani, la Iva – Scoala Veche, pasarela, spital. Cine a mancat de acolo sunt sigura ca nu le-au uitat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.