The Lazy Song

Când te-apuci să cânţi o melodie numită „The Lazy Song”, în care zici „Azi n-am chef să fac nimic”, e clar că o să aibă succes, chiar dacă în paralel mai cânţi şi-o manea în limba engleză.

E vorba de Bruno Mars şi-al lui The Lazy Song, pe care acum l-am ascultat pentru prima dată [e mai jos, dacă v-am făcut curioşi]. Noroc cu Tomata şi cu răbdarea ei de a pune link-uri la fiecare melodie.

Mie-mi place muzica, mult de tot chiar, dar nu am întotdeauna răbdare să caut melodii noi, să „descopăr talente” – ultima dată când am descoperit o voce mişto mi-a rămas Winamp-ul „blocat” pe Katie Melua timp de mai bine de un an. Ca să mă declar fană sau să spun că muzica unui artist îmi place la nebunie, am nevoie să ascult un album până când nu mai are nici un secret pentru mine, de aici şi reticenţa mea când vine vorba despre o voce nouă. O singură concesie am făcut în ultima vreme: The Killers – Human e o melodie care m-a „prins” [eheeei, să tot fie un an şi ceva de-atunci]; din fericire, restul albumului e meh, aşa că m-am bucurat că am doar o melodie de „asimilat”.

Zilele astea am tot văzut la TV că Beck’s aduce în România [cado!] IAMX. N-am auzit până acum de ei, dar îmi place melodia din fundal şi am tot căutat-o. De fapt, încă nu am găsit-o, aşa că dacă ştie cineva cum îi zice, vă rog să-mi spuneţi şi mie, mulţumesc anticipat etc.

Şi revenind la băietu’ ăsta cu The Lazy Song – am auzit la radio, la TV, la nuntă, ba chiar şi pe la Sebi, „I wanna be a billionaire / So fu**ing bad” şi până să citesc la Tomata, habar n-aveam că Bruno Mars o cântă. Enervantă melodie, cum enervant e şi faptul că mă lovesc de ea peste tot. E ca o manea [ascultaţi-i versurile!] şi ajungi să te urăşti în momentul în care te trezeşti fredonând-o. Da’ cântecul leneş merită să stea pe blogul meu, că doar şi eu am zile în care nu vreau să fac nimic.

7 thoughts on “The Lazy Song”

  1. La fel de reticenta sunt si eu la nou, mai ales cand e laudat de toata lumea. insa pe Bruno Mars l-am descoperit singura si imi place sa descopar singura chestii. :) ma rog, am descoperit singura albumul, ca nu mi-a zis nimeni: aculta-l, asculta-l, ascultaaaa-l. ;)) Ca melodiile lui sunt peste tot si de billionare ma saturasem si eu la un moment dat. o avea o ccolega de la lucru ringtone si innebuneam cand ii suna telefonul. nu de placere. :P da’ tot ascultandu-l a ajuns sa nu ma mai enerveze.

  2. Mie imi place Bruno Mars, ca imi plac ritmurile lui… lazy :)). Da’ Billionaire chiar e un fel de manea pe ritmuri de Bruno Mars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.