Cine e din Timișoara și își dorește un candy bar să facă bine să-i caute pe cei de la Senneville

Nu mi-a fost dat să „partikip” la prea multe candy bar-uri în viața mea, dar știu să apreciez un dulce de calitate atunci când îl văd… vorba aia, am experiență serioasă. 

Ei bine, dacă sunteți în Timișoara sau prin zonă, recomand Senneville Dulce Dulce. Nu te-ai aștepta ca niște dulciuri care arată atât de bine să fie atât de bune, dar… surpriză! Pe lângă că sunt super arătoase, dulciurile celor de la Seneville sunt delicioase. Nu e doar zahăr aruncat peste tot, e gust, sunt arome… mmm.

panacote

mini-briose-seneville

macarons-seneville

seneville

candy-bar-foto

Pozele de mai sus au fost făcute la evenimentul la care am participat eu la Timișoara, dar de pe pagina lor de Facebook am mai furat câteva poze de la nunți și alte evenimente, poze care, sunt sigură, vă vor convinge lămuri. Rețineți: Seneville #DulceDulce!

seneville-dulce-dulce-1 seneville-dulce-dulce-2 seneville-dulce-dulce-3 seneville-dulce-dulce-4 seneville-dulce-dulce-5 seneville-dulce-dulce-6 seneville-dulce-dulce-7 seneville-dulce-dulce-8

 

 

Despre celelalte mâncăruri în regim catering nu vă mai spun nimic, că nu am poze. ȘI e mai bine că nu am.

Partenerii evenimentului sunt: Senneville DulceDulce, Smartfit Studio 2 (am scris despre el aici), Beauty Box Îngrijire Profesională a Părului, Casa de Bijuterii NoblesseCupio.

10 thoughts on “Cine e din Timișoara și își dorește un candy bar să facă bine să-i caute pe cei de la Senneville”

  1. Urasc Candy Barurile. Le detest din inima. Pentru ca este extrem de greu sa aleg ceva din multitudinea aia de sortimente. Si cateodata nu nimeresc chiar ceva misto. As incerca tot! Bucuria mea este, cand sunt insotita de vreo prietena sau de al meu barbat, ne luam fiecare cate ceva diferit si apoi facem jumate- jumate :))))))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.