Top Gear în România

Am citit pe undeva că o sută de Elene nu ar face pentru imaginea României cât a făcut emisiunea Top Gear, filmând primul „episod” dintr-o serie nouă pe şoselele patriei noastre. Avea dreptate cel care spunea asta.

Tocmai am văzut emisiunea pe YouTube, via Blogatu, deşi îmi imaginez că înregistrările n-or să stea prea mult acolo. În afara câtorva greşeli nevinovate, cum ar fi „the local Top Gear”, emisiune în rusă sau bulgară în care era prezentată Dacia Sandero, ţărişoara noastră a fost prezentată corect, aşa cum este ea, cu puţini kilometri de autostradă, cu mulţi ţigani, cu gropi pe drumuri, cu imensa Casă a Poporului şi cu superbul Transfe… Transfă… Transfăg… da.

Oamenii au insistat cam mult cu Dacia Sandero, deci bănuiesc că au primit nişte saci cu bani de la producătorul român. Nu mai pierdeţi timpul aici, intraţi pe YouTube să vedeţi cele patru părţi. Gata, le-au şters, aşteptăm vremuri mai bune.

13 thoughts on “Top Gear în România”

  1. http://www.youtube.com/watch?v=Wpb1s8WdEvs&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=hdNpSY7IcJA&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=0U_a-EdkfI0&feature=channel
    mi se pare cea mai tare reclama facuta romaniei si masinilor dacia.bugetul ministerului turismului din anul 2009 puteau fi dati toti realizatorilor emisiunii si tot noi am fi ramas datori.nu am fost pe transfagarasan niciodata..dar la primavara sigur o sa ma plimb cu cercurile pe-acolo.sa fim sanatosi si s-auzim de bine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.