Un concurs „din Italia”

Magazinul online DinItalia.net vinde [deocamdată] mobilă şi brânzeturi italieneşti. Site-ul e la început, aşa că oamenii care importă marfă din Italia vor să ştie dacă au început cu dreptul, respectiv dacă patul cu spaţiu de depozitare este un produs pe care românii l-ar cumpăra.

Dacă vă place patul, dar şi dacă nu vă place, scrieţi-vă opinia pe site, într-un comentariu, şi puteţi câştiga premiul în valoare de 150 de lei oferit de magazinul DinItalia.net. Succes!

7 thoughts on “Un concurs „din Italia””

  1. Vrem sa organizam un serviciu in primul rand. „Orice” este poate putin prea larg :) dar produse care nu pot avea volume de vanzare atat de mari incat sa le gasim cu usurinta sigur putem. Ca exemplu este Prosciutto di San Daniele sau altceva asemanator.
    Ca acest serviciu sa fie posibil, trebuie sa existe un „vehicul” ca activitate. Patul la care se refera concursul exista si la unele magazine dar avea preturi peste 2500 Lei.

  2. Glumesti? Ador paturile astea, care iti permit sa salvezi pernele si plapumile de la inghesuiala din partea de jos a sifonierului. Iar cand vine cineva la mine si ramane peste noapte, imi este foarte simplu sa ridic patul (in cazul meu, o jumatate, dar e buna si aceea) si sa ii scot o perna, de exemplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.