„V” de la Vara nu dorm…

Nu am somn! Şi dacă am, degeaba, că Ene îmi vine pe la gene doar după ora 15, când nu pot să dorm.

Bine, să nu procedez precum Connect-R şi să mă prindă careva dormind… trebuie să recunosc că mai şi dorm din când în când, în special între orele mici ale dimineţii [5, 6, 7] şi 12-13, în zilele în care nu am de lucru. Dar, de exemplu, săptămâna asta conduc între 11 şi 13, deci vă daţi seama cât de fresh sunt după trei guri de cafea şi foarte puţin somn.

Şi ce fac eu vara, dacă nu prea dorm?

Păi merg la cursul de legislaţie, între timp am început să conduc [am deja cinci ore la volan, parchez lateral cu spatele, pornesc din rampă, like a boss!] scriu – de mână, adică scris adevărat, writing, not typing, chestie pe care nu am mai făcut-o din vremea când aveam jurnale. Încă nu gătesc – după reuşita cu şniţelele mi-a fost frică să mai încerc şi altceva, dar mi-am promis că varaaa astaaa am să mă-ndrăăăgooosteeesc de gătit. Fac curăţenie prin casă, doar pentru ca a doua zi să fie iarăşi plin de praf peste tot, vase murdare – care, ale naibii, nu se spală singure şi nici măcar nu se pun la loc de pe scurgător! -, spăl haine, le întind, le adun că se usucă în câteva zeci de minute, pe căldura asta, le pun la loc în dulapuri, ud florile, iarăşi fac curăţenie şi-apoi mai pierd vremea [productiv] pe Pinterest Internet.

Ştiţi cum trece timpul vara? Ca un Renault Clio MTV prin faţa unui magazin uitat de lume [vorba aia, VEZI VIDEO AICI!].

Şi jur că m-aş băga la somn…

7 thoughts on “„V” de la Vara nu dorm…”

  1. Lasa ca este timp de dormit dupa 60 de ani. Pana atunci sa ne bucuram de viataaaaaaaaa! :)

    Sper ca nu-ti place Vara nu Dorm de la tipul ala… a da Connect-R.

    p.s. Bafta la condus…

      1. @Denisa: Am încercat să comentez, dar nu a mers. Ziceam că în general prefer vremea de aici, pentru că nu e caniculă vara şi nici ger iarna, dar zău că luna asta a plouat şi a tot plouat. Ieri şi alaltăieri de exemplu a fost frumos, dar azi iar plouă. Şi evident sunt şi alte lucruri care îmi plac aici, nu doar vremea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.