Wasabi crackers de la Kaufland, via Mazilique

Dacă iar n-aţi înţeles nimic din titlu, nu-i bai, că vă lămuresc imediat. Despre wasabi am mai scris că-mi place, wasabi crackers sunt nişte… chestii din orez expandat şi arahide învelite în naiba-ştie-ce, toate tăvălite sănătos prin wasabi şi pe care le-am găsit la Kaufland după ce-am citit la Mazilique despre ele.

Da, pişcă. Wasabi fie îţi place la nebunie, fie deloc. Mie-mi place, că altfel nu mă duceam la Kaufland în căutare de wasabi crackers care arată ca – hmm – produsul verde. Aşa cum a zis şi Mazi, suta de grame costă 2,89 lei. Nu vă luaţi mai mult de 200 de grame pentru început, n-o să puteţi mânca nici jumătate. Denisa ştie. :)

5 thoughts on “Wasabi crackers de la Kaufland, via Mazilique”

  1. Denisa, mai ai vreo sursa de aprovizionare pentru nebuniile astea? :) Eu tot caut de ceva vreme…prin Kaufland nu au mai adus demult, iar la PennyMarket de unde le luam ambalate la punga ca si chips-urile, iarasi nu am mai gasit de ceva vreme… Au mai aparut intre timp Chio Chips eXtreme cu wasabi, dar desi sunt bune nu se compara cu ce luam de la Kaufland. Of, si erau asa de buni… :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.