Weekend alături de Phoenix și Carla’s Dreams

Ce ți-ai putea dori mai mult decât un weekend plin, de vară, în care să asculți de foarte aproape muzica preferată? Phoenix și Carla’s Dreams sunt doar două dintre numele care au avut treabă în oarșul meu, în weekend-ul trecut.

Am început weekend-ul (sic!) cu o paradă a portului popular – a fost ziua când am ieșit pentru prima dată din casă îmbrăcată în ie. Ia mea este de la ietraditionala.com. Am ales una închisă la culoare, pentru că mie nu îmi plac hainele albe… de nici o culoare!

Nicu Covaci a primit tilul de cetățean de onoare al municipiului Hunedoara, iar eu am avut șansa de a fi în aceeași încăpere cu el (ședința de consiliu local a fost publică). Apoi, am asistat la concertul din centrul vechi al orașului, chiar de lângă scenă.

Duminică, în ciuda ploii care ne-a speriat tare de tot, ne-am bucurat… în ciuda lor. Adică am asistat la încă un concert senzațional, de data asta susținut de Carla’s Dreams, o trupă pe care o cam iubesc. Zice Mama că la fel eram și cu Zdob și Zdub și are dreptate – îmi plac moldovenii!

Am tot zis că vlogul meu se va numi NE VEDEM JOI, dar când mă apuc de vorbit și video-ul ajunge să fie prea lung, memoria telefonului meu zice: „până aici” și nu am ce face, ori urc ce-am filmat până atunci, ori risc să nu mai pot edita fișiere atât de lungi.

Îmi place că pot edita video-urile cu telefonul, chiar dacă asta înseamnă calitate (ceva) mai slabă a editării decât dacă aș folosi un soft pentru computer (pt Windows). Îmi ia mai puțin timp și am totul la îndemână, pot să filmez, editez și uploadez pe YouTube de oriunde, cu condiția să am conexiune la Internet. Asta e tot. Tehnologia este un lucru minunat!

Dacă vă plac aceste vloguri, abonați-vă! O puteți face de aici, cu un click pe buton – sau puteți să dați un like, un share, o măslină, o atenție.

6 thoughts on “Weekend alături de Phoenix și Carla’s Dreams”

  1. Clipul asta, spre deosebire de cele de pana acum, l-am derulat ca sa sar peste unele pasaje care mi s-au parut prea lungi.
    In rest, keep up the good work, imi pare bine sa fiu la curent cu stirile din judetul Hunedoara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.