Zugrăveala II

O zi mai lungă decât credeam!

Azi am aplicat primul strat de vopsea portocalie, bineînţeles, o nuanţă mai deschisă decât speram eu. Aşa ne trebuie dacă nu am putut merge la Praktiker în altă zi decât sâmbăta după-masa. Mâine mai avem de aplicat al doilea strat de vopsea, după care cred că vom face o pauză de o zi înainte să trecem la sufragerie, camera cea mai grea, zic eu, pentru că aici se află „centrul de comandă”, Internetele, calculatoarele şi în general toate lucrurile posibile. Da, ale mele.

După experienţa celor două straturi de amorsă, aplicarea vopselei a fost parfum, pensula aluneca singură şi am terminat mult mai repede. Da, cu pensula, pentru că bidineaua e proastă şi împrăştie tot pe jos, iar trafaletul… nu ştiu pentru ce a fost creat trafaletul, dar pentru aplicarea vopselei sigur nu. Cel puţin nu ăla pe care l-am cumpărat noi.

Încet, încet, terminăm. Mâine seară sper să mâncăm cina la masa din bucătărie, fără folie de plastic, fără pizza şi fără ardei umplut „de căpătat”. Nu că n-ar fi fost bun. :D

9 thoughts on “Zugrăveala II”

  1. Noi am dat 4 (patru!) straturi de vopsea in dormitor si in camera de zi. Ce am invatat eu: sa dau cu trafaletul in aceeasi directie, ca altfel iese patat (ceva cu reflexia luminii in cristalele din lavabila… oricum suna a SF pentru mine teoria asta a zugravelii). A iesit fain :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.