Cupcakes!

Brioşe, muffins, madeleines, cupcakes. Oricum le-ai zice, sunt la fel de delicioase.

Nu aş fi fost de aceeaşi părere în urmă cu câteva săptămâni – am evitat sistematic brioşele până când le-am tot văzut într-un serial [2 Broke Girls]. Le văzusem de nenumărate ori pe blogul lui Mazi, apoi am văzut că le-au introdus şi în meniul McDonald’s, după care m-am lovit de ele în restaurantele Viva din benzinăriile OMV. Hmm, cupcakes everywhere! 

În serialul ăsta, două tipe falite, una crescută în sărăcie şi alta care a dus o viaţă în puf, ajung să locuiască împreună şi hotărăsc să pună bani deoparte ca să-şi deschidă propriul business: evident, urmează să vândă cupcakes, pe care tipa săracă le face şi, zic ei, sunt foaaarte bune. Dacă nu m-au convins Mazi şi toate celelalte filme în care am văzut prăjiturile buclucaşe, m-au convins cele două fete falite să gust şi eu o brioşă.

MOTHER OF GOD! Cât sunt de bune!

Nu ştiu altele cum sunt, dar cele de la OMV fac toţi banii – vreo 6 sau 7 lei bucata. Musai cu ciocolată. Şi de la Starbucks am mâncat una, dar la Starbucks toate prăjiturile au gust de rai presărat cu felii de curcubeu!

5 thoughts on “Cupcakes!”

  1. Nu şţiu cum sunt ceva de la OMV, dar să vezi cum sunt ale mele… Dacă şi pe mine m-au impesionat cele făcute de mine, nu mai spun de cei care le-au gustat. :D

  2. Briosa egal muffin care-i diferit de cupcake (care nici nu mi-e clar cum as putea sa-l traduc). Ce e in pozele de mai sus imi pare mai degraba a fi briosa, insa nu pot fi sigura.

    Cupcakes sunt la interior asa cum e blatul de la tort, uneori cu o crema sau cu bucati de fructe care cedeaza umezeala in jur.

    Briosele sunt mai apropiate de paine. Pot fi si ele facute cu fructe, bucatele de alune, bucatele de cioco, mai rar cu creme.

    Si da, unele sunt foarte bune.

    De la OMV nu am incecat niciodata. De la Starbucks am incercat atat briose cat si cupcakes. Briosele mi s-au parut bune, desi nu-s in inici un caz preferatele mele, dar cupcakes… neah! De la Starbucks, dulcele meu preferat ramane negresa cu caramel si nuci pecan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.