Kit EFFACLAR gratuit

Postul ăsta e pentru acelea aceia dintre voi care au probleme cu tenul, mai precis, pentru persoanele cu ten sensibil. Am primit un mail de la La Roche Posay prin care eram îndemnată să testez gratuit produsele EFFACLAR pentru tenul cu imperfecțiuni. Așa că am pornit în aventura căutării acestui kit. Nu a fost ușor, deși știam care e farmacia căutată: emailul era inexistent, numărul de telefon – la fel. N-aș fi ezitat, dar farmacia cu pricina este în Deva și eu locuiesc în Hunedoara. M-am dus duminică seara și am cerut kit-ul. Farmacista nr. 1 nu știa despre ce-i vorba, farmacista nr. 2 a rezolvat problema, aducându-mi din spate cutiuța destul de rapid. 

În cutie am găsit un voucher de 10 lei la cumpărarea de produse Effaclar, un gel de curățare și o cremă corectoare.

Ai un ten gras, predispus la imperfecțiuni? Acest tip de ten este caracterizat prin excesul de sebum, pori blocați, imperfecțiuni locale și este predispus la dezvoltarea acneei. Acneea este determinată de tulburarea secreției glandelor sebacee și se manifestă prin îngroșarea stratului cornos și prin proliferarea bacteriană. Tenul gras prezintă în cele mai multe cazuri o sensibilitate mai mare, de aceea este recomandată utilizarea unor produse special dezvoltate pentru nevoile sale. Încercați EFFACLAR de la La Roche Posay, o gamă special creată pentru tenul gras, sensibil, predispus la imperfecțiuni.

Effaclar gel – gel de curățare pentru pielea sensibilă – curăță cu delicatețe și purifică în profunzime tenul gras, reduce producția de sebum. Fără coloranți, fără alcool, fără săpun, fără parabeni. Folosire: curățare prin clătire dimineața și/sau seara. În kit-ul gratuit, produsul are 15 ml.

Effaclar Duo (+) – cremă corectoare pentru tenul gras cu tendință acneică – inovație: acțiune anti semne post acneice, ajută la diminuarea leziunilor retenționale și inflamatorii, secreției de sebum, dimensiunii porilor. Pote fi o excelentă bază pentru machiaj. Are o textură proaspătă, fără efect gras. Folosire: se aplică dimineața și/sau seara pe pielea curățată. În kit-ul gratuit, produsul are 3 ml.

Puteți cumpăra acest kit în variantă full size și de pe eMAG.

De asemenea, dacă vă știți cu probleme ale tenului, puteți beneficia de un consult dermatologic gratuit, oferit tot de Effaclar. Programul se numește #FreeFromSpots și până în 29 noiembrie vă puteți programa la un dermatolog din orașul vostru/din apropiere. Succes! Detalii, pe pagina de Facebook La Roche Posay.

4 thoughts on “Kit EFFACLAR gratuit”

  1. Sunt excelente produsele, eu le folosesc de ceva vreme și sunt foarte încântată de ele. :) Mi s-au părut puțin cam scumpe la început, dar apoi mi-am dat seama că merită banii.

  2. Am cumpărat și eu produse Effaclar și mă declar mulțumită. Mai naşpa e cu cerutul de mostre în farmacii, ba că s-au terminat, ba că nu știu despre ce e vorba (oare?).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.