EQVAGEL, unguent pentru cai și pentru oameni

În urmă cu aproape trei ani, am scris despre O întâmplare ciudată: am aflat de existența unguentului EQVAGEL CM, destinat în principal cailor, pe care îl folosesc, aparent, foarte mulți oameni – dacă nu cumva este folosit exclusiv pentru uz uman.

L-am folosit și eu o vreme, apoi am uitat de el și nu l-am mai cumpărat, motivul principal fiind acela că nu știu în Hunedoara nici o farmacie veterinară.

Prin 10-11 februarie, cineva, cumva, a descoperit articolul meu și l-a distribuit undeva pe Facebook. Nu știu unde, dar atâta am fost în stare să văd în Analytics, că de pe Facebook mi-au venit, timp de două zile, câte 12 mii de vizitatori. DOUĂSPREZECE MII!!! 

Imaginați-vă o sută de oameni care citesc același lucru, apoi imaginați-vă 10 astfel grupuri. Acolo sunt doar o mie de oameni; înmulțiți-i acum cu 12. Pentru mine, e mindblowing, nu am avut niciodată atâția vizitatori pe blog. Și când te gândești câte articole bune am scris… dintre toate, cel despre unguentul pentru cai a fost, până acum, cel mai de succes articol al meu. Na, bine.

Ei bine, au fost notificați și cei de la Farmavet, firma care produce EQVAGEL, cu privire la existența acestui articol, așa că m-au contactat și, foarte drăguți, mi-au cerut adresa ca să îmi trimită unguentul EQVAGEL pentru uz uman, pentru că există și așa ceva.

Eqvagel

Nu l-am folosit încă, dar o să actualizez articolul când o voi face. E mentolat, are același ambalaj, doar că ăsta pentru uz uman este cu verde, iar cel pentru animale (cai), cu albastru. Nu știu dacă e diferență între prețuri, o să mă interesez la farmacie.

Presupunerea mea este că au creat acest gel antiinflamator pentru uz uman după ce au constatat că oamenii îl cumpără într-o veselie pe cel pentru cai și caii nu primesc nimic. Vă țin la curent.

Foto featured: Abastract horse, de la Shutterstock

12 thoughts on “EQVAGEL, unguent pentru cai și pentru oameni”

  1. Și eu cautam o farmacie veterinară în Petroșani. Am un tub terminat deja de prin București și chiar mi-a făcut bine unguentul. Oare cel pentru uz uman se găsește în farmacie?

  2. Buna seara, in urma cu doi ani de zile mi-a fost recomandat dar nu am avut curajul de a folosi acest unguent, persoana respectiva imi spusese ca se foloseste nu doar pentru uz uman si am fost reticient, multumesc pentru informatie, toate cele bune!

    1. Astăzi l-am folosit pe cel pentru oameni și da, chiar face treabă bună. Nu îmi dau seama dacă e mai bun sau la fel de bun sau mai slab decât cel pentru cai, pentru că au trecut câțiva ani de când am aplicat pe piele unguent pentru cai, dar e bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.