O nouă descoperire muzicală: Five Finger Death Punch

Nu s-a mai întâmplat de multişor să descopăr muzică nouă şi bună, în principal pentru că nu am mai rămas de mult singură în redacţie, iar acasă ba se deschide o uşă, ba alta, ba trebuie să bag la spălat, ba să pun hainele la loc, să spăl vasele, să şterg pe jos… nu-i timp de stat pe YouTube şi de săpat după muzică nouă. Nici pe aia veche n-o mai ascult ca în alte vremuri. Dar azi a dat norocul peste mine: copilu’ a plecat acasă devreme, deci nu a avut cine să mă ţină de poveşti, iar cineva pe Facebook mi-a recomandat ca pe lângă AC [aerul condiţionat] să pun nişte DC, ca să fie treaba oablă.

Aşa că am început cu AC/DC şi am dat click pe următoarea recomandare făcută de YouTube: 5FDP sau Five Finger Death Punch, o trupă americană [din Los Angeles] care m-a cucerit cu melodia asta: Lift Me Up. Ca în vremurile bune… 

7 thoughts on “O nouă descoperire muzicală: Five Finger Death Punch”

  1. Îţi vine să crezi sau nu, dar cred că asta-i piesa pe care am sarit in sus cand ,dintr-o masina, a inceput brusc aceasta melodie la un volum tareee. Totul se intampla pe la un 10:00 A.M., astazi 1 August 2013.

  2. denisa draga, baietii astia au reusit sa ma dea pe spate mai rau decat au facut-o NWA(fan hip-hop, nu ma judeca :) ). I-am gasit intaplator, intr-o seara cand aveam o stare de spirit cu puternice dorinte de tobe(ceea ce se intampla des ). Am cautat pe prietenul gogu roling stones apoi acdc si apoi aerosmith. Pe pagina vevo a celorde la aero smith au aparut tipii astia cu piesa coming down(o alta piesa de dat la maxim). si iata ca dupa aproape un an ma gasesc acasa consumand niste nuca de cocos(da exact, nuca de cocos) impreuna cu 5fdp dat la maxim. Am o vaga banuiala ca vecinii au inceput sa ma urasca!
    ps: baietii sunt din las vegas :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.