Prima zi cu Gerovital

Astăzi am primit coletul de trenderiță-testeriță de la Trender și Farmec. Înăuntru: minunății din gama Gerovital Plant Tratament, pentru părul meu deteriorat – șampon, mască, ser termoprotector și un tratament cu petrol pe care-l știam de la mama.

Am folosit primele trei produse, pentru loțiunea cu petrol îmi trebuie 3-4 ore pe care azi nu le-am avut la dispoziție, timp în care loțiunea trebuie lăsată pe păr, să-și facă treaba. Nu am cum să dau un „verdict” după o singură folosire, dar iată ce am de zis după prima zi:

Șamponul nu miroase a flori sau a fructe. Ăsta-i un lucru bun, asta ar fi presupus să conțină chimicale de care părul meu chiar nu are nevoie. Are o consistență destul de cremoasă și deși este ambalat într-un tub mic și nu într-o sticlă [mă rog, o „sticlă de plastic”], așa cum eram obișnuită, cred că îmi va ajunge măcar o lună.

Masca pentru părul chinuit prin vopsire și aplicarea de produse pentru styling e ca un balsam ceva mai gros. Am aplicat-o cu încredere, pentru că vreau să văd rezultate cât mai repede. După 2-3 minute, am clătit părul.

Apoi am aplicat serul hidratant termoprotector, care-mi place mult pentru că are pulverizator și se aplică ușor. Mi-am uscat părul și am bifat o primă zi de trenderit.

Pentru că nu vreau să umplu articolul de linkuri, vi le ofer aici: șampon regenerant, mască pentru păr degradat, ser hidratant termoprotector, loțiune regenerantă cu petroleum. Și încă o chestie, ca să n-avem vorbe: campania Trender & Farmec nu este una plătită, m-am înscris ca tot trenderu’ pe site, am explicat de ce vreau să particip la campania asta, am fost selectată și am primit produsele. Nu am nici o obligație față de Farmec sau Trender, dar am ales să scriu și pe blog despre experiența avută cu produsele pentru că ar putea fi interesantă și pentru voi. Așa cum eu am probleme cu părul de mulți ani, or mai fi și alte femei cu aceeași problemă. Poate fac chiar o faptă bună. Un singur produs din cele pe care le testez acum a mai trecut prin baia mea [de fapt, a mamei]: loțiunea cu petroleum, pe care o folosește de vreo doi ani. Eu nu am încercat-o din comoditate, iar acum e momentul să „recuperez”.

Și dacă vă implicați și voi în campanie și o să fiu cea mai activă trenderiță, ce credeți că o să se întâmple? Voi avea șansa să vizitez fabrica din Cluj Napoca și să văd cum „se naște” un produs Farmec. Și dacă oi ajunge până acolo, mi-ar plăcea să realizez un episod numai și numai al meu de „How It’s Made” românesc, că tot mă plângeam eu că n-avem așa o emisiune în România. Ce marcă e mai românească decât Gerovital? Ai, ai, ai, abia aștept!

Așadar, dacă aveți întrebări, dați-vă, cum ar zice ăsta micu’.

P.S. Poze, mâine.

12 thoughts on “Prima zi cu Gerovital”

  1. Bafta la testare…
    Doamna mea are parul bogat si lung de aproape un metru. Si-l intretine doar cu H&S folosind apoi balsam Kallos. De cand o stiu a folosit numai reteta asta si nu se plange niciodata…

  2. Deloc… e natural cum l-a lasat mama natura si e sanatos. n-a vazut nici placa, nici bigudiuri si nici alte chimicale… decat cele din Head and Shoulders plus Kallos, ca ma gandesc ca astea or avea ceva prin ele…

  3. Am folosit eu lotiunea petroleum. Acum doua zi am lucrat de acasa asa ca am scris cu ea in cap:) Dupa spalat cu sampon, aplicat masca & fiole(am reusit sa ma tai cu una) si limpezire, nu stiu daca e doar auto-sugestia dar chiar mi se parea ca parul nu se mai electrizeaza si e mult mai moale decat de obicei- iar eu il chinui cu vopseluri blonde…
    Spor la trendarit:) O sa scriu si eu saptamana viitoare dupa ce mai incerc produsele de cateva ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.