„Tu cât timp petreci zilnic la toaletă?”

Întrebarea asta stupidă ieşea în fiecare zi din televizorul meu amplasat în bucătărie. Era o reclamă la ceva laxativ şi de fiecare dată răspundeam [da, ce să-i faci, mai vorbesc şi cu televizorul]: „Cât vreau eu!”. 

Adevărul este că am multe reviste în baie. Şi când nu citesc reviste sau etichetele produselor de curăţat, mai intru pe Twitter sau joc Solitaire pe telefon [cam des şi cam mult, în ultima vreme, nu la toaletă, ci în general joc cam mult Solitaire, parcă aş fi drogată!]. Stau destul de mult la toaletă nu pentru că aş avea vreo problemă, ci pur şi simplu pentru că aşa m-am obşinuit. Doar am mai spus că îmi plac băile… da, inclusiv a mea.

Era o vreme când orice călătorie, orice weekend petrecut departe de casă însemna că o să am un stres în plus: constipaţia. Eram conştientă că-i o problemă psihologică şi nimic mai mult, dar pur şi simplu nu am putut să trec peste ea. Nu am avut niciodată probleme atât de grave încât să necesite „consumul” de medicamente cu efect laxativ; totuşi, problemele cu tranzitul intestinal, oricât de mici, sunt cât se poate de neplăcute.

Şi pentru că Activia ne tot spune de câţiva ani buni că nu e normal să te simţi balonată, că normal este să te simţi bine, vă pot spune că de când consum iaurturile Activia cu fructe şi musli nu am mai avut probleme de genul ăsta. Că nu mă simt eu sută la sută bine în pielea mea nu e decât vina mea, dar aici discutam despre altceva. :)

Programul Activia se încheie în curând. Încă mai aveţi timp să vă înscrieţi şi să primiţi zilnic sfaturi care să vă ajute să vă simţiţi mai bine. Şi, în plus, „inimioarele” acumulate în cadrul programului vă pot aduce multe premii, deci aveţi toate motivele să vă înscrieţi. Repede!

1 thought on “„Tu cât timp petreci zilnic la toaletă?””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.