August, o lună plină

Anul ăsta, luna august o să fie una foarte încărcată pentru mine. Yaay! [post cu multe link-uri] 

Weekend-ul 3-5 august mă vă găsi la Sibiu, mai exact #prinSibiulmeu, împreună cu Sebi, Mikey de la Doza de Haş, Eugen Luchianiuc, Imperator Travel, Elena Cîrîc, Răzvan Baciu, Corina Maria Scheianu, Anne-Marie Chelariu, Bogdan Dăscălescu, Lumea Mare, Cristian China-Birta, Ovi Sîrb, Corina Săftescu, Anca Spătariu, Dragoş Asaftei, Vlad Dulea.

Nu ştiu ce s-a întâmplat cu lista asta, pentru că iniţial apărea şi Cabral ca invitat confirmat. Mi-ar fi plăcut să vină şi el cu noi prin Sibiu, da’ dacă are omul şi alte lucruri de făcut… :( În fine, o să fie un weekend baroc, pentru că aşa se numeşte evenimentul: Prin Sibiul meu baroc. De-abia aştept!

Prin Sibiul meu este un eveniment realizat de Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu (AIOS) şi cofinanţat de Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu în cadrul programului Sibiu Baroc Update. Parteneri principali: Citroen România, Autonom inchirieri masini şi Ibis Hotels SibiuMulţumim pentru susţinere: CNM AstraMuzeul BrukenthalIvelo Sibiu, şcoala de fotografie Image Art, pivniţa de vinuri Weinkeller, Pardon Cafe SibiuAtrium Classic Cafe.

Următorul weekend vom merge la o întâlnire moto despre care nu ştiu mai multe acum. Oricum ea nu-i interesantă decât pentru pasionaţii de motociclete.

După un weekend liber, la sfârşitul lunii august voi merge la Antwerp, datorită lui Criserb şi celor de la Golin Harris România, ca să fotografiez toate Smarturile din lume Europa.

 

Cam atât. Eu zic că-s destule, unde mai pui că de miercuri vine echipa de „izolatori” care-mi vor transforma apartamentul într-unul mai călduros iarna şi mai răcoros, sper, vara. Ioi!

8 thoughts on “August, o lună plină”

  1. Pingback: Prin Sibiul Meu Baroc | CeMerita.ro
  2. Felicitari pentru excursie, o sa ai o gramada de treaba de facut cu atatea Smart-uri in jur :) si iti doresc multa energie sa faci fata cu brio acestei luni august atat de plina in evenimente, sunt sigura ca pe langa oboseala va fi si distractie si vor fi multi oameni frumosi. so..enjoy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.