Există ulei de cocos și ULEIUL de cocos Solaris

Nici nu mai știu cum am descoperit uleiul de cocos. Știu doar că atunci când mergeam în Ungaria, după tutun, intram și la Tesco, unde găseam ulei de cocos ieftin. I-l cumpăram mamei, care s-a declarat fană de la început: zicea că e bun pentru păr, că e bun pentru ten, bun și la gust… reușea să consume o cutie de 500 de ml (ca să nu zic că e o cutie de un kilogram, că nu-s sigură!) pe lună. 

Apoi am încercat produsele Solaris și efectiv nu am mai vrut să aud de ulei de cocos de la altă firmă. Chiar am ținut borcanul de ulei de cocos sigilat până când m-am întâlnit cu mama, ca să i-l dau. I-am făcut „unboxing” împreună și nu ne-a venit să credem când am dat cu nasul de aroma lui. E super parfumat, chiar miroase a cocos și nu a… nimic, cum sunt celelalte uleiuri de cocos.

ulei de cocos presat la rece solaris

Nu mi-am dat seama că pot exista diferențe atât de mari între două produse care nu sunt super procesate – doar uleiuri extrase din niște nuci, prin presarea la rece. Ei bine, credeți-mă că dacă o să încercați vreodată uleiul de cocos de la Solaris, nu o să mai vreți să gustați/folosiți altceva.

Eu sunt deja la al treilea borcănel. Și mă bucur că există oferte ca asta, pentru că nu am cum s-o ratez.

pachet solaris ulei de cocos

Da, uleiul de cocos de la Solaris Plant este mai scump decât celelalte. Probabil este cel mai scump ulei de cocos de pe piață, dar dacă nu îl folosiți la gătit (adică nu prăjiți aripioare în el, doh!), nu aveți nevoie de cantități industriale. Și părerea mea este că uleiul de la Solaris face toți banii. Vi-l recomand cu drag, nu o să vă pară rău!

pachet ulei de cocos solaris plant

6 thoughts on “Există ulei de cocos și ULEIUL de cocos Solaris”

  1. Sa stii ca si eu tot caut zilele astea sa vad ce ulei de cocos sa cumpar si inca nu ma hotarasc. Eu il vreau in special pentru par dar si pentru ten.

  2. Si eu il folosesc tot pe acesta de la firma Solaris. Ma demachiez dimineata cu el, il las vreo 5-10 minute pe ten sa actioneze, imi mai fac masca de par si il las sa actioneze cateva ore, cand am timp. E foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.