Am testat: batoanele Gerlinéa cu moka și vanilie+alune

S-au adunat cam multe chestii testate în ultima perioadă și despre care nu v-am povestit, de aici avalanșa de articole în care vă recomand chestii. Sper să nu vă deranjeze. :)

Am primit, în cadrul unei campanii BuzzStore, două cutii cu batoane „de slăbit” Gerlinéa. Aș putea spune că am început o dietă, #dietaGerlinea, dar știm cu toții că dietele sunt pentru oamenii serioși… și eu sunt tare neserioasă dacă-mi pui în față o ciocolată. Uit de orice dietă și nu regret nimic! 

gerlinea roz

Ca de fiecare dată când testez ceva prin BuzzStore, simt nevoia să vă spun că nu mă obligă nimeni să scriu pe blog despre produsele testate. Dacă o fac, e pentru că sunt mulțumită de ceea ce am primit spre testare și vă recomand acele produse, pentru că merită să fie recomandate. Așa s-a întâmplat și cu aspiratorul fără sac Philips, de care sunt în continuare super încântată, și cu pila electrică Scholl Velvet Smooth, pe care o folosesc și acum, după ce i-am schimbat două rânduri de baterii.

Așadar, fără prea multe cuvinte, batoanele Gerlinea sunt delicioase! Pe cuvânt că nu mă așteptam la asta de la niște batoane proteice, având în vedere faptul că mai toate produsele similare din comerț au gust de noroi uscat.

Cum spuneam, nu m-am ținut de vreo dietă, în schimb, am luat cu mine batoanele la drum lung – în concediul #fărădestinație de 1.900 de kilometri parcurși în 8 zile. În aceste zile, am stat foarte mult în mașină, pe drum, și nu am prea oprit să mâncăm, pentru că mereu trebuia să ajungem undeva… chiar dacă părea că doar ne plimbăm pe unde ne vine.

De fiecare dată când îmi era foame – sau când nu aveam timp de micul dejun -, o astâmpăram cu câte un baton Gerlinea. Două batoane înlocuiesc o masă, preferabil pe cea de seară – și chiar așa este, cu unul simți că te saturi, iar cu două chiar nu-ți mai trebuie de mâncare!

Create de nutriționiști francezi, produsele Gerlinéa au un conținut echilibrat de nutrienți: minimum 20% proteine (importante pentru menținerea masei musculare), vitamine și minerale, pentru vitalitate și echilibru. Produsele Gerlinéa sunt destinate pierderii sau menținerii greutății, înlocuirii unei mese sau compensării unui exces culinar.

Produsele Gerlinéa sunt hipocalorice, bogate în proteine, conțin 12 vitamine și 11 minerale, o cantitate optimă de glucide și lipide, în plus sunt recunoscute de Agenția Europeană pentru Siguranța Alimentelor. Două batoane înlocuiesc o masă la numai circa 200 kcal/masă.

Am primit două cutii cu câte șase batoane Gerlinéa. O cutie avea batoane cu MOKA și alta, cu ALUNE-VANILIE. Cele cu gust de cafea sunt demențiale, nu-mi venea să cred că niște batoane care te ajută să slăbești pot fi atât de bune la gust. Nici celelalte, cu alune și vanilie, nu-s rele, dar cum eu sunt mare cafegioaică, evident că mi-au plăcut mai mult batoanele cu moka.

Până în 31 august 2015, orice produs Gerlinea cumpărat îți poate aduce premii: înscrie bonul de casă sau factura pe site-ul www.gerlinea.ro sau pe Facebook GerlineaRomania și poți câștiga marele premiu, un weekend în doi pe Coasta de Azur.

Aici puteți vedea cum arată batoanele scoase din ambalajul individual. Eu le-am devorat pe primele și le-am cam stropșit pe celelalte, așa că nu mai am ce să vă arăt.

Sunt curioasă: ați încercat aceste batoane? Dar alte produse Gerlinéa? Cu ocazia asta am aflat că există suplimente alimentare [lichide] care promit arderea grăsimilor, drenarea apei sau detoxifierea organismului în 7 zile. Ele chiar așa se numesc: Ardere Grăsimi, Drenarea Apei și Detoxifiant 7 zile. Toate aceste suplimente alimentare sunt pe bază de plante și îndulcite cu îndulcitori. Gerlinéa are o mulțime de alte produse – băuturi dietetice, shake-uri, batoane cu portocale, cocos, migdale etc. Mi-ar plăcea să le încerc pe toate, pentru că sunt sigură că-s la fel de bune ca și batoanele NOI pe care le-am testat eu. O să le caut în magazinul DM, pentru că doar acolo și online, pe site-ul Nutrivita.ro, se găsesc sigur. În supermarketul meu… mai greu.

Prețuri: cutiile cu câte 6 12 batoane costă între 30 de lei și 33 de lei, în funcție de aromă. Cele cu moka și alune+vanilie nu sunt încă disponibile pe site-ul eMAG, dar am încredere că le veți găsi în curând, pentru că sunt nou lansate și, repet, foarte bune.

buzzP.S.: Şi voi puteţi testa gratuit unele produse nou apărute pe piaţă. Înscrieţi-vă în comunitatea BUZZstore, completaţi chestionarele şi răspândiţi vorba!

5 thoughts on “Am testat: batoanele Gerlinéa cu moka și vanilie+alune”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.